Нетрадиц йно
рятуєш мене від самотності
приносячі із собою різнокольорові дні
маєш здатність переносити мене
у віртуальні світи
вдиратисякрізь усі
замки иа сигналізації
до моєї душі
виганяти моїх демонів
з метою порятунку краси
читаєш Жадана
та пишеш чудові вірші
маєш чудове тіло
та безмежні заковулки душі
пробачаєш усі мої капризи та гріхи-
не хочу тебе змінювати
просто люби мене як завжди.
Свидетельство о публикации №113022006420