Присвята

Я хочу вивчати тебе
кожну клітинку твого бездоганного тіла
твої звички та смаки
хочу розуміти усе що ти робиш і кажеш
хочу танути в тобі
як тане ванільне морозиво
від високої температури
хочу відкриватися тобі
як відкриваються двері
на зустріч новому відвідувачу
хочу відчути тебе
як відчуваєш
свіже повітря
на своєму обличчі зимового ранку
хочу дихати тобою
як дихаєш після довгої нестачі кисню
хочу проникати крізь
твої пори та нервові завкінчення
щоб відчувати тебе з середини
хочу пробігати легким
але прємним
морозцем по твоїй шкірі
хочу триматися за тебе
як тримаються за руку рятуючого
перед тим
як упасти у вічність...

Просто хочу бути з тобою от і все...


Рецензии