Житт вий клич в пам ять про Лесю Укра нку

Живіть, як можете,
Робіть, як хочеться,
Цініть все прожите
Й те, що пророчиться!

Чекайте – збудеться!
Майте задумане -
Дбайте - забудеться,
Що било струменем!

Вмійте - все звіривши,
Стійте - лиш  знаючи,
Сійте – повіривши,
Успіх плекаючи!

Боріть біль спрагою,
Беріть  - не краючи
Усе з повагою
Міцно тримаючи!

Дійте  - рахуючи,
Радійте - зичучи,
Мрійте – крокуючи,
До щастя кличучи!

Любіть – з душевністю,
Несіть – з величністю,
Вершіть лиш з певністю
У зустріч з вічністю!
25.02.2011 р.
 


Рецензии