Зима, снiжинки тануть на руках..

Сніжинки тануть на руках,
 вони не знають,
гарячих губ твоїх тепло
  дано не ним...
Чому навколо так самотньо
  окрім тебе
 всім..
Чому зими чарівність
 не помічають ніхто крім нас
Чи ж бо краси
 у самоті вони не знають...
Юрбу відкинемо і гордо
 пройдемося
  засніженими парками чекаючи весни.
Ще дочекаєм ми часів веселих, голосних..
 А нині насолода йде від тиші...
Зима ти найкрасивіша з усіх.
  На пам'ять кілька фото я залишу
А що залишиш ти... розталий сніг?!
 


Рецензии