Зима

Залишся зі мною зима,
 не втікай,
холодний спокій свій - 
 не відбирай.
Какао та гарячий чай,
 контрастами ти опиши
свій холод і ніжний рай
 коханого рук тепла.
Та тихими ранками сніжними
 сліди за собою лиши..
Час лине та стигне кров..
І ти йдеш із мого обійстя знов...
 Морозна, холодна любов...


Рецензии