Лютий

Ще лютий лютує,
Морози тріщать,
Зима ще мудрує
Як вічною стать.

А ми вже готові
Радіти весні,
Забути зимові
Короткії дні.

І вітер колючий,
І віхоли спів,
І морок давучий,
І темряви гнів.

Лютуй, морозяко,
Весни не спинить,
Нам треба, друзяко,
Надіями жить.

Надія тримає
На світі усіх,
Тому і лунає
Веселощів сміх.

На краще чекаєм,
Майбутнім живем,
Хоч нині страждаєм,
Та щастячка ждем.
07.02.05.


Рецензии