Жаль i жах

Опановує жаль
За минулим усім,
Через часу вуаль
Вже не видно синців.

Опановує жах,
Чи майбутнє ще є,
Час сховав у мішках
Все начиння своє.

Розв`яжи мій мішок
Покажи, що там є,
Мо` солодкий медок,
Мо` нещастя моє.

Не відкрию тобі,
Тихо шепче, посидь,
Попіл бачиш тоді
Як поліно згорить.
03.01.05.


Рецензии