Вiтчизна

Зірка зривається з неба,
Хмарка за вітром летить,
Їм батьківщини не треба,
Кожен за обрій спішить.

Ми ж залишаємось вдома,
В дальніх краях нам не жить,
Сила якась невідома
Тут нас тримає щомить.

Зірка зривається й гасне,
Хмарка як сніг розтає,
Щоб не згоріть нам завчасно
Сили Вітчизна дає.

В мандрах нас тягне додому,
В рідні з дитинства краї,
Де подолаємо втому,
Зцілимо душі свої.
27.12.04.


Рецензии