Земне

Земне небесним хоче бути,
Щоб звідси назавжди гайнути
Та засвітитися зірками
І мандрувати небесами.

Зазивно блимати ночами,
Земних манити небесами,
Щоб їм схотілось теж літати
І зорями на небі стати.

Земне небесним не буває
Й даремно мрію цю плекає,
Літати можна небесами
По справжньому, або думками.

Та все земне в землі й конає
Чи ходить пішки, чи літає,
Душа ж нарівні із зірками
Мандрує світом небесами.
25.12.04.


Рецензии