Зiрка

Зірка зривається з неба
І десь зникає за мить,
Кожен тікає як треба
Довго суспільству служить.

Може бажаннячко має
Тихо для себе пожить,
Може то втома карає
Й змоги не має світить.

Можна пожити й для себе
І догоріть як сірник,
Краще ж світити із неба,
Шлях щоб звіряв мандрівник.

Кожен із нас наче зірка
Світить у небі для всіх,
Зникнеш, то з`явиться дірка,
Чорна й бездонна як гріх.
15.12.04.


Рецензии