Ми i Всесвiт

Позникає усе,
Що ще є і що буде,
Перетворень кільце
В час біжучий закуте.

Ми у Всесвіті пил,
Може й менше пилинки
У безмежжі світил,
Що ростуть без зупинки.

Та лише ми, малі,
Маєм розуму силу,
Щоб відкрити собі
Всього Всесвіту брилу.
08.12.04.


Рецензии