За морями
Україноньки немає,
Ні Хрещатика з каштанами,
І трембітонька не грає.
Сивого немає там Дніпра,
Від соборів православних
Аури любові та добра,
Й наших звичаїв прадавніх.
За морями, океанами
Випаде як мандрувати,
В сни під зорями незнаними
Прийде Україна – мати.
Буде кликати ріднесеньких
Повернутися додому,
Наче діточок малесеньких
Не віддасть своїх чужому.
03.12.04.
Свидетельство о публикации №113022002151