ideals

Дурні ідеали лиш псують моє майбутнє,
Не дозволяють бачити нічого.
І серед мільону тут присутніх
Чути лиш тебе. Тебе оного.
Оновлено всі бази . Старе вже майже
Було видалено з диску пам'яті.
Крізь толпи, не чуючи фальші,
Та тільки виски, що ви давите?
Дістало одне лиш лице 
Крізь сотні. Мільони. Мільярди.
І мене як ріка , швидко несе
Як і знайшли, так і втратьте. 
Щось мати б таке на здобуток,
Щоб швидко усе позабути..
Вагаюся.. Хочу в закуток.
Ідеали , ідіть , щоб не чути.


Рецензии