Серце


Я  б  до  тебе  пішла,
Я  б  до  тебе  летіла,
Тільки  б  очі  побачить,
Коли  б  мала  я  крила.
Зазирнула  б  у  вічі
Такі  теплі  і  милі
І  від  серця  пішли
Зачаровані  хвилі.

Серце  завмирає,
Плаче  і  співає.
В  серці  туга  б’ється 
Й  сонечком  сміється.
Серце,  моє  серце,
Ти  вгамуйсь,  прохаю,
Як  тебе  побачу
В  серці  жар  палає.

Ти  мене  лиш  чекай,
Не  залиш  без  надії,
Сяють  зірки  в  очах,
Ви  мене  полонили.
Не  забуду  ту  радість,
Що  в  очах  засвітилась,
Не  забуду  ту  весну,
Що  нам  в  осінь  з’явилась.

Квітень – 96


Рецензии