У думках лечу М. Н

               
У  думках  лечу,
У  думках  до  тебе.
Обірвався  той  сон,
Полетів  у  край  неба.
Полетів  до  зірок,
Щоб  зустріти  зірницю,
Щоб  сплести  там  вінок,
Опустити  в  водицю.

Попливли  думки
Яскравим  віночком,
Засміялись  зірки,
Закружляли  таночком,
І  веселим  дзвінком
Про  кохання  співають:
«Де  ти?  Друже  мій,  милий,
Зірки  щастя  бажають!»

                ***                Серпень – 82р
  Шаулиха


Рецензии