Невже не розквитне весна

Віконцями  хата  не  світить,
Ніч  на  подвір’ї ,  все  спить.
Де  ти?  Коли  ти  приїдеш?
Туга  жме  серце  в  тиски.

Дні ,  як  пташки  відлітають,
Занудно  пішли  дощі,
Без  надії  тебе  все  чекаю,
Місяць  не  світить  в  ночі.

Простуджене  небо  все  плаче,
Хмара  нависла  важка.
Невже  я  тебе  не  побачу,
Невже  не  розквітне  весна.

Посмішку  дивну  згадаю,
Тихо  засвітить  в  очах,
Серце  заб’ється:”Кохаю!»
Дивилась  би  в  них  увесь  час.

                ***                Вересень – 95р
                Шаулиха


Рецензии