Ох, Шаулиха, р дна Шаулиха

            

Ох,  Шаулиха,  рідна  Шаулиха,
Я  до  тебе  вертаюсь  не  раз.
Ти  дитинство  і  юність,  Шаулиха,
Кличеш,  серце,  до  себе  що  раз.

За  любов  свою  й  долю  молилася,
Я  щаслива,  щаслива  була
І  ця  зустріч  яскравою  зіркою
Подарунком  для  мене  була.

Очі  в  очі  дивились  здивовано,
Спалахнули  від  щастя  вогнем,
Зачарована  мить ,  зачарована
Залишилась  у  серці  й  тепер.

Розійшлись,  розійшлися  дороги
І  нема  того  щастя,  нема.
Тільки  світять  мені  всі  ті  роки
Сині  очі  твої  все  життя.

Не  судилося  нам,  не  судилося
Зберегти  цю  любов  на  жаль.
І  навіщо  тоді  ми  зустрілися,
І  навіщо  нас  доля  звела.

Ох,  Шаулиха,  рідна  Шаулиха,
Я  до  тебе  вертаюсь  не  раз.
Ти  дитинство  і  юність,  Шаулиха,
Кличеш,  серце,  до  себе  що  раз.

                ***                Листопад -97рік
                Тбілісі


Рецензии