Доле М. Н

               
Я  вже  стежку  протоптала
До  твого  садка,
Серце  б’ється,  шаленіє,
А  тебе  нема.
Де  ти,  щастя,  моя  доле,
Де  ти,  озовись!
У  думках  лечу  до  тебе,
До  мене  повернись.

Доле,  доле  моя,  доле,
Мене  не  обминай,
Ти   щастя   своє,  доле,
Нікому  не  віддай!

У  подвір’я  твої    очі
Цвітом  розцвіли.
«Жди,  надійся,»- все  шепочуть 
Ласкаво  мені.
«Сині  очі»  усміхались
Дивлячись  у  слід,
«Жди,  надійся!» - Пролунало
У  серці,  наче  крик.

Доле,  доле  моя,  доле,
Усе  життя  чекай,
Ти  вогник  свого  серця
Для  мене  зберігай!
Доле,  доле  моя,  доле,
Мене  не  забувай,
Коханню,  моя  доле,
Ти  не  кажи:  прощай,
Ти  не  кажи:  прощай,
Ти  не  кажи:  прощай!

                ***               Липень -95р
                Шаулиха


Рецензии