М. Н

Ти  тільки  дивився,  мовчав,
Всміхався  очима,  мов  жаром  обдав.
Про  щось  говорила,  немов  у  вісні,
Дивилась,  дивилась  у  очі  твої.
Далекі,  мов  сині  зірки,
Яскравим  промінням  у  серце  ввійшли.
Зустрілись,  щоб  знову  навік  розійтись,
Щоб  знову  цю  долю   вмовлять:  «Повернись!»

                ***                Травень – 82р


Рецензии