Колежанц
Дозвольте Вас так називать.
В це свято, свято ювілею,
Ми хочемо Вас привітать
І побажати Вам багато,
Щоб не змогли порахувать:
здоров’я, щастя і удачі,
грошей побільше, і держдачу
десь біля моря, у Криму,
Улітку там відпочивайте,
Як можна більше засмагайте,
Та про дітей не забувайте.
Наступний рік скоро прийде
І перемоги принесе.
В районі перша Ви людина,
Учитель всім учителям.
Дозвольте Вам вклонитись низько,
З повагою, учителя!!!
Свидетельство о публикации №113022011198