Курси слухач в п двищення квал ф кац
Ми шанували Тараса.
Учителька нам щось читала,
А ми її ігнорували:
Не слухали і не писали,
Перерви дуже всі чекали,
Щоб випити ковток вина.
Додому йти ніхто не хоче,
Хоча в усіх одна біда……
Це – випускна оця робота
Дістала просто слухача.
Свидетельство о публикации №113022011160