О р дна, укра нська мова!
До тебе знов звертаюсь я,
Така ти милозвучна і сувора,
Але за це - і любимо ми тя,
О мово, скільки в тобі сили,
О мово, скільки співчуття,
О мово, виплекана мово,
Ну дай же нам свої знання.
Ми обіцяєм вчитись на відмінно
і мову українськую плекать,
Бо краще в світі мови не існує.
Тому її потрібно захищать.
Свидетельство о публикации №113022011146