К нця св ту - не буде
Кінець світу - піар...
На прилавках, напевне,
закінчився товар.
Сіль, свічки та сірники -
Цей товар зараз в ціні.
Але в моді інша річь, панове -
це оці кляті бункери.
Щоб пережити кінець світу
потрапити хотять усі,
в оці прокляті бункери....
Свидетельство о публикации №113022011136