В таю з Старим Новим Роком
до сусідів рано вранці...
Відчиняйте двері люди,
посівати зараз будем...
З старим роком Вас вітаєм
і здоров'я Вам бажаєм.
Щоб у кожній добрій хаті
люди були всі багаті,
щоб велись харчі й худоба,
мир, любов, добро і згода,
щоб надія на найкраще
не завела Вас у хащі,
і любов не покидала,
ну і віра панувала.
Щоб у кожного із нас
Все в житті було гаразд.
Свидетельство о публикации №113022011128