Методист на перев рц

Сьогодні  в  школі  перевірка,
Метод  приїхав  кабінет
і  розбрелися  методисти
вивчати  кожен  свій  предмет.
І  ось  сижу  я  на  уроці,
дивлюся,  як  іде  процес.
Учитель  вів  себе  спокійно
і  правив  мовою  дітей,
а  діти  все  запам'ятали
і  висновки  зробили  вдало.
І  раптом,  я  не  зрозуміла,
бо  на  уроці  -  це  прогрес,
щоб  діти  добре  працювали
і  відповіді  всі  давали,
і  в  зошитах  вони  писали,
і  біля  дошки  працювали,
сенкан  складали  і  співали,
читали  прозу  і  вірші.

Урок  пройшов  на  висоті!!!


Рецензии