Коли ти т льки народився

Коли ти тільки народився,
Ти плакав в мами на руках,
У мами сльози теж лелися,
А тато плакав у думках...

Коли сказав ти перше слово,
Батьки раділи від душі,
Та як навчився говорити,
Слова , нажаль, пішли не ті...

Коли робив ти перші кроки,
Батьки були завжди з тобою,
Та після декількох вже років,
вони не спали від тривоги...

Та час минав, роки спливали,
 Батьки тебе вже покидали,
А ти роки всі пролистав,
Та гарним сином так й не став...

Ти не сказав слова любові,
 Пробачення не попросив,
Та попри все це, батьки знали,
Що ти у них найкращий син...

Вони пробачили ті ночі,
Коли ти вдома не бував,
Коли із друзями до ранку
Ти алкоголь десь розпивав

Батьки пробачили тобі,
Усе що ти не говорив,
Та не пробачили собі,
Що син їх так й не полюбив.....

© Кошова М.М
07.11.11


Рецензии