Життя

Життя – це книга кожної людини,
Життя – це творчість видавця,
А видавець – це ти і я, і всі ми,
І кожен,пише сам своє життя!

Життя – це фільм, де ми є режисери,
Знімаємо сюжети для кіна,
Та ми не в силі лиш єдине,
Відзняти фільм з початку й до кінця!

Життя – це творчість музиканта,
Ми - композитори,поети і співці,
Ми самі пишемо і граємо акорди,
Й самі виконуєм свої пісні!

Життя – це безліч аркушів для твору,
Це море фотоплівки для кіна,
Це нотні зошити для мови,
Мови творіння, мрій і майбуття!

Ми створюємо твори для нащадків,
Можливо, їх ніхто не прочита,
Ніхто не передивиться сюжети,
І не прослухає мелодію життя..

Та попри все це, ми повинні жити…
Складать історію буття.
В житті повинні ми творити…
Бо творчість – все наше життя!!!

© Кошова М.М.


Рецензии