Можливо...

Навіщо вертати любов,
Коли в ній  вже зламані крила?
Вона не літатиме знов...
З тобою, життя їй не миле!

Їй вірність потрібна була,
А ти лиш приносив їй зраду -
Трималася, скільки могла,
Та досить вже їй того аду!

Можливо, затягне колись
Її кровоточащу рану -
Здійметься від віри увись,
У щасті, знов птицею стане...


Рецензии