Вiдомщусь!
Я вiдомщусь,за тебе,рiдненька,
В душi тiльки в нього,молодша сестра
Я порву йiх усiх,за тебе,маленька.
Тут знов тиша настала...
I капають на долонi сльози,
Знов картина перед ним,-як сестра помирала
Не вщухають вiд тодi холоднiйi грози..
Йiх було двоэ,якi насильно йiйi брали
Вона за мiстом кричала,та нiхто iх не чув,
Ми з друзями ii,у той вечiр шукали
Якби ж я,рiдненька,тодi поруч був!
Коли привезли в лiкарню,то дихала ще
Обкривавлену везла ,сестричку,швидка,
Звiдки б я знав,що в магазин вона пiде
I свiй день-народження так зустрiне,моя сестра...
Якби я був знав,то тебе б не пустив
Обнiмаэ ii фото,i згадуэ,як посмiхалась колись,
Ii цiлий альбом ,весь сльозами залив
I шепоче-"Сестричко,я благаю,вернись!"
Свидетельство о публикации №113021906606