Осiннiй танець

Заграла музика,в осiнньому вальсi
Лiс ту мелодiю,у себе вдихав,
Листок кленовий,закружляв у танцi
Вiтер танок,понад хмари пiдняв.

З-пiд нiг вiдчуваються повiтрянi мости
Дерева загорiлись червоним багрянцем,
На дубi високiм спiвають пташки
Довкола усi захопленi танцем!

У мрiях лiтаэ,береза плакуча
Сонячним промiнням,дихаэ вона,
По нотах тануюэ,сопiлка спiвуча
Пiшла у танок,осiння пора!


Рецензии