Мен сени, севдимми ё севилдимми?

Мен сени,
 севдимми ё севилдимми?
Билолмам,
 ишкми шу,
нечун носогман?
Ё..бир кун,
 кузингга, мен кумилдимми
Рухманми,
 ё бир ховучгина хокми?
Кузларим...
нега кузларим тош котган?
На ором,
на армон,
на зарра укинч
Лабда-чи...
жунун дашт какрогин тотган
На таъма,
на гина,
на гумон,утинч
Эво-ох...шу ишкми,
хуружи тутгач
Азобидан олдимми,
 шунча лаззат?
Магрур юрагимни
 ямламай ютгач
Ним-ма бу?
Юракнинг,
 юраксиз пустлоги... хайхот...
   ***
           ***


Рецензии