Сяйво козацького краю

Край Вознесенський веселий квітучий,
Маєш річки, ставки, скелі та кручі,
Землі великі, сади плодовиті,-
З промінням сонця росою омиті

Пр.
Землеробства край,
Де володар – плуг,
Гарний водограй –
Наш Південний Буг

Степ – рідний батько, а річка – то мати,
Де ГЕС та каньйон, села ліс Трикрати
Та символ віків на вільнім просторі,
Що хвилями б’є на Щербанівськім морі

На Бузькім лоні  незгасно іскриться
Гарт наш козацький,- міцніше ніж криця,
Зірку могутню скрізь засвітила
Непереможність, великих справ сила

Пр.
Грай веселко, грай
Сяйвом Бузьких вод,
Слав козацький край
Та його народ
12.05.2012р.


Рецензии