Корачиклар, охир, йикилди жим

          ***
        Сонет
Киприклардан яратиб конли тобут
Корачиклар охир, йикилди жим
Тиловотга, келолмади хеч ким
Факат ишк..турар мулзам..саклаб сукут

Хурсинар сабо,айбдордай бесубут
Ой пика-пиклаб, казийди кабрин
Кузларга узок тилаган сабрин
Юлдузлар хижолат,энди демас кут...

Булутларда сунгги... видо куйи
Чайкалиб, инграб, уздин кетар хазин
Хавога ёзишар, алвидо, сузин   

Ох, кани деб,бу кузлар шайдо уйи               
Нега сокин,ахир, бугун туйи               
Каранг-чи,колдими деб,  бирор изи...
           ***

   


Рецензии