Вiршована проза

Віршована проза рядками
Стоїть, як солдати в строю,
Готова забити словами
Усіх ворогів у бою.

Що нищать і правду й свободу
Заради великих грошей,
Що брешуть щоденно народу:
Ми творимо благо людей.

Вперед у борні за державу
І за незалежність її,
За добру козацькую славу,
За рідні поля і гаї.

Віршована проза всіх кличе
Свої боронити права,
Вона не тихенько курличе,
А крик укладає в слова.
25.04.05


Рецензии