Для тебе

Для тебе хай весни
Квітують щорічно,
Хай дні розчудесні
Тривають довічно.

Хай літо зелене
Щорічно буяє,
Для тебе щоденно
Хай сонечко сяє.

Хай радує осінь
Тебе урожаєм,
Хай ліпше, ніж досі,
Багатством вражає.

Зима хай холодна
Тебе не лякає,
Хвороба хай жодна
Тебе не займає.

Хай доленька буде
До тебе привітна,
Хай станеться чудо,
Дитинонько рідна.
19.04.05.


Рецензии