Свiте
Світе мінливий,
Світе ласкавий,
Світе бурхливий.
Як, світе, жити,
Щоб не лукавить,
Вірно любити
І не гаркавить.
Душу не ятрить
Зрадою злою,
Віру не втратить
В щастя без болю.
Світ цей крикливий
Відповідає –
Чесний, чутливий
Завше страждає.
06.04.05.
Свидетельство о публикации №113021901963