Думка одна

Товариство гнітить
Тільки думка одна –
Олігархів зловить
І бігом до човна.

Вкинуть в яму Дніпра
На поживу сомам,
Бо настала пора
Жити краще і нам.

Хай очистить Дніпро
Нашу землю від них
І забудемо про
Загребущих і злих.

З праці чесної жить -
Товариства закон,
Олігархів топить
Там нема заборон.
01.04.05.


Рецензии