Курличе осiнь

Курличе осінь журавлями,
Сумує, плачеться дощами,
Чорніє голими лісами,
Низькими давить небесами
На душу сповнену чекання
Якогось лиха і страждання,

Без милості, без сподівання
На добрі, радісні бажання
Діждатися весни с громами,
Із солов`ями, із піснями,
Пожити добрими думками,
Забути осінь із дощами
26.03.05.


Рецензии