Спинися
Зійди з авто-коліс,
Пірни в гущавину зелену
Провітрить голову учену.
Прилігши горілиць,
Послухай щебет птиць
І тихий шепіт трав і листя,
Залиш у місті світ користі.
Там гамір, сморід й чад,
Там жити негаразд,
А тут живи спокійно й дихай,
Відпочивай від зла і лиха.
Спинися там, де ліс,
Зійди з авто-коліс,
Пірни в густі зелені хащі,
Відчуй миттєвості найкращі.
01.03.05.
Свидетельство о публикации №113021901883