Нiчого кращого нема

Нічого  кращого нема, як рідне поле,
З яким пов’язує людей щаслива доля
Небесний простір, голубінь ясна ріки
І хата батьківська назавжди, на віки!

І наші люди, що живуть із нами поряд,
Своєю працею історію тут творять.
Багаті серцем  на добро і на любов
А нам пишатися такими знов і знов.


Рецензии