Ой, коли ж та весна

А вже чується скрізь: «Ой, коли ж та весна –
Побіжать по землі молоді спориші…»
Я її не чекаю – зі мною вона
Оселилась навіки у мене в душі.

Як зустріла тебе – розвеснилось кругом,
Життєрадісний дощик  весь світ окропив,
Нарядилась земля різнобарвним шитвом,
Бо ти долю зі мною свою розділив.

Так і йдемо удвох ми, рука у руці
Своє чисте кохання несемо в серцях
Як джерельна вода, як сльоза на щоці,
Як тоді, коли ти мене вів до вінця.

«Ой, коли вже весна, - тільки й чується знов, -
Скоро сонце нагріє свої промінці…»
Ми з тобою  на двох розділили любов
Так і йдемо щасливі, рука у руці.


Рецензии