Тато

Розцвiлось у саду,тюльпанiв багато
Лiто розпустило свою красу,
Так як мати ночами,хвилюэться тато
Своэю ласкою й теплом оберiгаэ дочку!

Хоч сльози не йдуть,та ридаэ душа
Все в собi тримаэ,середина на мужнiсть багата,
Його як i маму у серцi болить,коли страждаэ дочка
Як хочеться мами,так i хочеться рiдного тата....

Розпустила роза,пелюстки крилато
Таточку,рiдненький,мiсяце ясний!
I в тяжкий момент,пустить сльози й тато
Ти найкращий в свiтi,тату,золотий!


Рецензии
Як же Ви любите Вашeго тату. Мені сподобалось, дуже!

Алексей Романович Луговой   19.02.2013 03:53     Заявить о нарушении