Заарканю
Ласунів до чужого,
Щоби мати одразу
Все для статку свойого.
Накраду, повбиваю,
Хто не схоче віддати,
Світ за безцінь придбаю,
Щоби в нім панувати.
А коли переможу,
То піду в депутати,
Недоторканим зможу
Все під себе згрібати.
Клуб футбольний присвою,
Щоби ним гендлювати,
Як схибнусь головою,
Щоби злодієм стати.
19.07.05.
Свидетельство о публикации №113021804391