Так i ес

Так і єс

На Русанівськім бульварі
Замість Гриш з`явились Гарі,
Замість “так” говорять “єс”,
Молодь каже це прогрес.

Суржик зміцнює основу –
Залуча англійську мову,
Та “понятний всім язик”
Поступатися не звик.

Багатіє рекитирським,
Кримінально-бригадирським,
Новоруським “язиком”,
З досить звичним матірком.

Молодь каже ці обнови
Розвивають наші мови,
Трісне згодом цей прогрес,
Як від вибуху ЧАЕС.
20.06.05.


Рецензии