Художник i маляр
Картину натхненно,
А маляр фарбує
Квартиру буденно.
Картина натхненна
Вражає й хвилює,
Квартира буденна
Лиш око милує.
Здавалося б фарби
Вони добре знають,
Потрібні їм барви
Самі підбирають.
Та хист різний має
Митець й ремісничий,
Хтось творить й вражає,
Хтось звичний фарбничий.
05.06.05.
Свидетельство о публикации №113021804148