Киiв
Серед парків і лісів,
Серед блиску куполів,
Відпочивши зовсім трішки,
Київ зранку ходить пішки,
Роз`їжджає на авто,
Упірнає у метро,
За минулим не сумує,
Майбуття своє будує
Й косить оком на Москву,
Що у неї у мізку,
Чи синдром імперський мучить,
Мо` щось хоче відчебучить,
Стольний Київ проучить –
Не під нею важко жить.
Місто Київ на Дніпрі
Красень у любій порі,
Він навчається й працює,
Розважається й сумує
За полеглими в борні
За сучасні вільні дні,
Поважає всі народи,
Досягає миру й згоди
З усіма, хто хоче жить
І добро усім творить
Без імперського синдрому,
Що допік йому самому,
Стольний Київ – демократ,
Всім народам друг і брат.
22.05.05.
Свидетельство о публикации №113021804076
Юрий Михайленко 18.02.2013 15:46 Заявить о нарушении