У рожевому туманi

У рожевому тумані
Загубили мрію
У даремнім намаганні
Відшукать Месію.

Серед нас Його немає,
Певно, і не буде,
Кожен сам за себе дбає,
Не чекає чуда.

Хто без сорому грабує,
Дурячи громаду,
Той найбільше і жирує
Й не сидить позаду.

Всю країну приголубить
У свої кишені,
Все і всіх продасть і купить
За свої зелені.
11.05.05.


Рецензии