Вклонялись трави стиглою росою

 
Заплакав ліс у ніжному промінні,
Спіткнувся сон колискою вві сні,
Прощалась ніч із сонцем на  світанні
Під сяйвом пізньої, притихлої  зорі.

Вклонялись трави  стиглою росою
Під запашними чарами весни,
Текла мелодія беззвучного спокою
В відтінках ніжної і срібної струни.

Шуміли води   в бистрім перезвоні,
Співали навкруги    квітки життя.
У дивнім сяйві, вранішнім спокої,
Світ грав і вирував, немов дитя!
 


Рецензии