Снiданок та вечеря
Вечеряти ними - ганьба,
Здобутками треба обідать,
Життя – то за них боротьба.
Надійся, як кажуть, на Бога,
Та, друже, ти сам не плошай,
То мудра тобі допомога -
Зусилля свої прикладай.
І будеш у маслі купатись,
Неначе вареник колись,
Свого як завжди добиватись
Щоденно старанно учись.
Надіятись вранці ще можна,
Реаліям вечір віддай,
Здобутків клітиночка кожна
То твій самим зроблений рай.
01.05.95.
Свидетельство о публикации №113021800243