Вона менi сьогоднi позвонила

Пісня для трьох чоловіків .. назвемо їх Вася, Петя та Жора.. про свого друга Віталіка..
(будь-які співпадіння імен вважати випадковістю. Подій - реальністю)

Вася:  Вона мені сьогодні позвониила..
         сказала що не може більше так...
        Сказала що вона твоя дружиина,
          а я ніхто і звуть мене - мудак...
          сказала не відпустить на рибалку,
         і на охоту більше ні...
            сказала повертаємось ми п'яні
           і всі немовби у чиїмсь лаайні...

приспів Вона мене благала зупиниитись,
         віддати що належить тільки їй...
        Та як без тебе можу я напитись...
         для мене ти один ти тільки мій...
          ти мій.. ти мій.. ти мій...

Петя: Вона мені сьогодні позвонииила ..
          сказала що не може більше так...
        сказала що вона твоя дружина...
          а я ніхто і звуть мене маньяк.
       Сказала що від тебе пахне мною..
         ну і жінками і парфюмом теж
        як повертаюсь темною імлою
          від наших із тобою любих "встреч"..

приспів Для неї язвичайно справжнє гооре
          для тебе море ніжності й тепла
        Забудь його вона мені говорить
         А як гулять без тебе і бабла...
          ти мій.. ти мій.. ти мій...
              ти мііій.. ти мііій...

Жора: Вона мені сьогодні позвониила...
        сказала що не може більше так
         Сказала що вона твоя дружиина,
       а я ніхто і звуть мене чювак.
        Сказала що вертаю тебе биитим,
       і ще незрозуміло з ким і як...
         і сильно-сильно сильно-сильно впиитим
        і у свята і просто.. просто.. просто так...
 
приспів  Ти мій... Ти мій.. Ти мій....
       Ти мій... Ти мій... Ти .. Ти.. Ти...
        Вона мені сьооогодні позвонииила...
                (кінець пісні)   


Рецензии